lørdag den 11. maj 2013

Smørrebrød no. 2 - Skinke og hønsesalat

Hov, hvor forsvandt tiden hend!? 

Jeg har ellers en hel masse som ligger i kø til at komme på bloggen, men tiden er der bare ikke.. lige i tiden, you know!?

Men hvor skal man starte? En nem én?

Et lille, nemt, men anderledes stykke smørrebrød. Man er ikke vant til at få hønsesalat serveret på skinke. Men det virker! Tak, Ida Davidsen!
  


Smørrebrød med Skinke og Hønsesalat

1 stykke

½ skive rugbrød med smør
1 skive kogt røget skinke
1-3 spsk. hønsesalat med cognac
2 aspargssnitter
1 tomatskive
1 lille kvist persille
Hakket persille

Hønsesalat:
Brug en købe hønsesalat og smag den til med en smule cognac. Eller lav en hønsesalat af kogt hønsekød i tern, afdryppet aspargessnitter, mayonnaise, cremefraiche, HP sauce og salt og peber. Smag den til med cognac. Pas på at hønsesalaten ikke bliver for tynd så den render af brødet.

Fold en stor skive skinke på midten og læg den på brødet. 

Læg forsigtigt en tyk stribe af hønsesalat ned af midten på brødet med skinke. 

Skær tomatskiven halvt igen og drej skiver og sæt den på midten af hønsesalaten som en springer. Pynt med aspargssnitter og én lille kvist persille.

Server smørrebrødet med lidt ekstra hakket persille. 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar